torstai 26. syyskuuta 2013

Ihana kamala tehtävä - blogSArit valittu!

Suunnitellessani blogSAri-hakemusta mietin, pitäisikö haettavien määräksi ilmoittaa 0-3 - ihan siltä varalta, ettei kukaan hommasta kiinnostu. Pelko oli kuitenkin turha, sillä hakemuksia tuli yhteensä 47 kappaletta!

Kun sain ensimmäiset hakemukset, olin innoissani. Ihania blogeja ja ihania ihmisiä niiden takana. Valinnasta tulisi hauska. Mutta kun hakemuksia tuli lisää, heräsin siihen todellisuuteen, että minun pitää oikeasti valita, siis sanoa monelle myös ei - vaikka ideat olivat aivan mahtavia ja into niin sydäntä lämmittävää. Tehtävästä tuli siis osittain myös kamala.

Mutta kaiken kaikkiaan minusta oli ihanaa tutustua kaikkiin näihin blogeihin - mukana oli entuudestaan tuttuja mutta myös sellaisia, joihin en ollut aiemmin törmännyt. Ja koska valinta oli jollakin tavalla tehtävä, keskityin ehkä enemmän siihen, mitä blogistit aikoivat PONY BLOOM -kankaasta tehdä - niin, että saisin joukkoon mahdollisimman erilaisia... jotain tytöille, jotain pojille, jotain vauvoille ja jotain aikuisille. Halusin joukkoon blogeja, joilla on jo vankka lukijakunta, mutta myös blogeja, jotka vasta aloittelevat taivaltaan ja ehkä kaipaavat hieman lisäpotkua päästäkseen esille.

Vaikka alun perin suunnittelin valitsevani maksimissaan kolme blogSAria, valinta oli kuitenkin niin hankala, että kuudesta alaspäin en yksinkertaisesti pystynyt enää karsimaan. Joten blogSAreita on nyt kuusi, ja tässä he ovat:

onnen ihania silmukoita - http://suppiksen.blogspot.fi/
Riinun käsin - http://www.riinu.net/

BlogSArit saavat erän PONY BLOOM -kangasta heti, kun se saapuu tehtaalta, ja sitten jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä he siitä luovat!

Haluan vielä kiittää sydämeni pohjasta kaikkia hakijoita! Olen aivan häkeltynyt tehtävänantoni saamasta suosiosta. Toivottavasti pääsen vielä kaikkien teidän blogeissa ihastelemaan kuoseistani tehtyjä luomuksia. On myös mahdollista, että valitsen joukkoon myöhemmin lisää blogSAreita.

KIITOS!

Sari Ahokainen1 kommentti:

  1. Ihania blogeja!! Itekin miellään oisin käynyt testiryhmään, mutta oon suht laiska bloggaaja vaikka ommeltua tuleekin =)

    VastaaPoista